Noah og Najas Hundehotel i København

          VELKOMMEN TIL DRAGØR HUNDEHOTEL

OBS: Pensionen holder lukket fra den 23 oktober til og med den 15/12


OBS: NYT TLF. NUMMER:

53 52 11 09


KÆRE GÆSTER!

ophold bookes via Mobile Pay nr: 181826 , eller danske bank

reg. 3409 konto nr. 00127 44862

Ved konto overførsel eller mobile pay, accepteres vores betingelser for reservation og afbud som angivet under priser og betingelser. Ved eventuelt afbud disponerer pensionen over pladsen og er ikke forpligtet til at kompensere såfremt værelset genudlejes.


HOLD VENLIGST PÅ VEJEN VED SKILTET !

HUSK at  ringe/sms, 53521109 , og aftale aflevering og afhentnings tider SENEST 2-3 dage før opholdets start på tlf. 52850104, ellers kan det være svært at imødekomme ønskede tider. 

O BS. indlevering/afhentning efter 18.00 (kun hverdage, og senest kl. 21.00) SKAL aftales ved booking af ophold!

Vær sød at ringe 53521109 hvis du er forsinket, vi står og venter på dig!

V HAR TRAVLT!

VI TAGER IKKE IMOD BESØG I SKOLEFERIER OG NÅR VI HAR FULDT HUS.

VI PRIORITERER HUNDENES FERIE FREMFOR KUNDE KONTAKT


Når man får besked om at der er plads og der kan bookes, skal det gøres indenfor 24 timer ellers slettes reservationen uden yderligere varsel, så HUSK at book!


Vi får utrolig mange henvendelser fra folk der oplever at deres private pasnings aftale bliver aflyst, det er rigtig kedeligt at stå og skulle rejse og pludselig skulle finde en akut sted til ens bedste ven men man holder ferie. Derfor kan jeg kun opfordre til at man bruger en hundepension i stedet for en ven eller familie, da man jo aldrig ved med 100% sikkerhed at man kan få sin hund passet. Når man bestiller hundepension betaler man ved bestilling, betalingen er vores garanti for at din hund kommer, og DIN garanti for pasning. Så du trygt kan glæde dig til din kommende ferie.

 

Vi bor i Store Magleby på Amager, kun 15 min. Kørsel fra rådhuspladsen i København!    
På vejen til lufthavnen! 

Vi har åbnet Dragør hundepension fordi vi synes pasningstilbuddene til hunde i hovedsstadsområdet er for ringe, de er præget af stramme åbningstider, uflexible rutiner og generelt en for lav standart til vores bedste venner.

Dragør hundehotel er et pasningstilbud til alle hunderacer hele året rundt, der er få værelser med tilhørende store løbe gårde og de få antal pladser betyder at der er masser af tid til hver enkelt hund, den bliver ikke bare placeret i et bur. Der er tid gå ture, leg i skov og strand, lange ture i marken og ikke mindst deler vi gratis ud af vores kærlighed til de firbenede.

Adressen er Nordre Dragørvej 12,  2791 dragør.

 Læs mere under fanen "hundepension"!